Oraz Apartmanház
Oraz Apartmanház szálláshely
ISZTRIAI-FÉLSZIGET: A horvát tengerpart legészakibb és legnagyobb (3160 km²) félszigete, amely a Trieszti-öböl és a Kvarner-öböl között terül el. Isztria mediterrán tája és enyhe ...

Bungallók a Korona Kempingben
Bungallók a Korona Kempingben szálláshely
Plitvicei tavak - ha kristálytiszta türkízkék tavakat, gyönyörû vízeséseket, tiszta mezõket és dús erdõket szeretne látni...Plitvicei tavak - ha kristálytiszta türkízkék tavakat, ...

Vila Sv Anton
Vila Sv Anton szálláshely
A népszerű üdülőhely, St. Anton a sziget belsejében található, a tengerparti város Malinskától mindössze 3 kilométerre. St. Anton egy barátságos, nyugodt Overall, the Panerai Luminor 1950 three days GMT is ...

Erdély, Románia - Gyilkos-tó - Gyilkos-tó Hotel***& ÉtteremErdély, Románia - Gyilkos-tó - Gyilkos-tó Hotel***& ÉtteremErdély, Románia - Gyilkos-tó - Gyilkos-tó Hotel***& ÉtteremErdély, Románia - Gyilkos-tó - Gyilkos-tó Hotel***& ÉtteremErdély, Románia - Gyilkos-tó - Gyilkos-tó Hotel***& Étterem
Erdély, Románia - Gyilkos-tó - Gyilkos-tó Hotel***& Étterem
Erdély, Románia - Gyilkos-tó - Gyilkos-tó Hotel***& ÉtteremErdély, Románia - Gyilkos-tó - Gyilkos-tó Hotel***& ÉtteremErdély, Románia - Gyilkos-tó - Gyilkos-tó Hotel***& ÉtteremErdély, Románia - Gyilkos-tó - Gyilkos-tó Hotel***& ÉtteremErdély, Románia - Gyilkos-tó - Gyilkos-tó Hotel***& Étterem

Információ, szállásfoglalás
Típus: hotel, étterem,
Cím: Erdély, Románia - Gyilkos-tó ( Lacul Rosu )
535502 Gyilkos-tó, Fő út 32.
Telefon: +36-70-236-5582
Fax:
E-mail: E-mail a szállásnak - kattintson ide
Web:
Fizetőeszköz: készpénz, EUR,
 
Szolgáltatásaink

Szobák / apartman szolgáltatásai:
zuhanyzó/fürdőkád WC TV telefon mini bár hűtőszekrény

Közösen használható:
zárt parkoló WC vadászat udvari  tűzhely TV terasz telefon társalgó söröző portaszolgálat parkoló mikro lovaglás konferenciahelyszin, különterem internet kapcsolat hűtőszekrény füves kert étterem csónakázás buszparkoló bolt bár
Közelben nyújtott szolgáltatások, látnivalók:
 
Bemutatkozás

Üdvözöljük Erdélyben a Gyilkos-tó partján, a Gyilkos-tó Hotel***& Étteremben!Erdély - Gyilkos-tó


Gyilkostó
(Lacu Roşu) Románia egyik legszebb klimatikus üdülője. Gyilkostó település, a hegyvidéki üdülőtelep a Békás-patak völgyében. A hegyvidéki üdülőtelep nevezetessége a Gyilkos-tó, Románia egyik legszebb tava, Székelyföld egyik legismertebb és leglátogatottabb természeti ritkasága, torlasztava. A tó egyedisége a víz alá került fenyőerdő maradványa. Jelentőségét növeli, hogy közelben látható a másik természeti ritkaság és nevezetesség, a Békás-szoros.

Gyilkos-tó Hotel*** & Étterem:

A Gyilkostó szomszédságában, festői környezetben található szállodánk, amely a hét bármely napján, 24 órás ügyfélszolgálattal várja a kikapcsolódásra vágyókat, megfáradt utazókat.
Erdély - Lacu Rosu -  Gyilkos-tó Hotel***& ÉtteremHotelünkben 35 egyedi, elegáns a mai század követelményinek és kényelmi szempontjainak megfelelő szoba várja Önt. Egy pihentető éjszaka után, újult erővel felfedezheti a Gyilkostó környékét, el kirándulhat a Mária kilátóhoz, a Kis Cohárdra, csónakázhat a tavon, vagy akár tőlünk kiindulva felfedezheti egész Székelyföldet, valamint a moldvai Kolostorokat.

Szobáink kényelmét az elegáns berendezés, egészséges ágyak, zuhanyfülkés fürdõszoba, minin bár, televízió, telefon, és internet hozzáférés biztosítja.

Aktuális ajánlatunk:
1 ágyas szoba 100 lej/éjszaka (svédasztalos reggelivel)
2 ágyas szoba 160 lei/éjszaka (svédasztalos reggelivel)

Promóciós csomagok:

Aktív kikapcsolódás, 3 éjszaka
Három éjszaka a hét bármelyik napján: 85 lei/személy/nap.
Erdély - Lacu Rosu - Gyilkos-tó Hotel***& ÉtteremKét személy esetén ez 510 Ron. Az ajánlat magában foglalja a szállást, svédasztalos reggelit, valamint a vacsorát.

Családi kirándulás, 3 éjszaka
Felnőtteknek, 85 lei/személy/nap. Gyerekeknek 2-től 14 éves korig ingyenes a szállás, az étkezés ára pedig 30 lei/étkezés/fő.

Nyugdíjas üdülés, pihenés, 3 éjszaka
Azok a nyugdíjas korúak akik felmutatják személyi igazolványukat és a nyugdíj szelvényt, azoknak kedvezményesen 70 lejért biztosítjuk a szállást.

Az ajánlat ára tartalmazza: bőséges büféreggeli és vacsora, személyenként érkezéskor egy üdvözlőital, ingyenes internet hozzáférés, ingyenes parkoló.

A kedvezmények csak külön-külön igényelhetőek, az ajánlatok nem összevonhatók.

Erdély - Lacu Rosu - Gyilkos-tó Hotel***& ÉtteremÉtterem:
Éttermünkben lehetőség van, egyszerre 200-250 fő kiszolgálására. Mesterszakácsaink, bőséges menükínálatot biztosítanak minden kedves vendégünknek, legyen szó akár a tradicionális ételekről, vagy a nemzetközi konyhák ínyencfalatiról. Kínálunk hagyományos székely ízeket, a magyar konyha legfinomabb készítményeit, valamint a korszerű táplálkozást kedvelők is megtalálják kedvenc ételeiket.
Már hosszú évek óta tevékenykedünk a vendéglátóiparban, a rendezvény szervezés világában, több száz sikeresen lebonyolított parti, esküvő, családi napok, konferenciák állnak mögöttünk.
Rendezvényeinket minden esetben saját erőforrásainkból oldjuk meg, több száz fő kiszolgálásra alkalmas eszköz és bútorraktárral, illetve konyhával rendelkezzünk.
Legyen szó akár egy családi ebédről, vagy egy több száz fős esküvőről, mi minden esetben a maximumot nyújtjuk Önnek. Szeretettel várjuk!

Erdély - Lacu Rosu - Gyilkos-tó Hotel***& ÉtteremSöröző kert:
A Gyilkostó partján, a meseszép hegyek lábánál várja Önt Söröző kertünk, amely lehetőséget biztosít baráti, vagy családi beszélgetésekre, italozásokra. Egy élménydús kirándulás után üljön be hozzánk és hűsítse magát egy jó hideg frissen csapolt sörrel és kóstolja meg parázson sült ételeinket. Váljon egészségére!

Supermarket:
Legyen szó ajándékokról, vagy friss élelmiszerekről, üzletünkben mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb termékeket. Közel 100 négyzetméteren, kedves kiszolgálással várja Önt is üzletünk, amiben megtalál mindent, amire csak szüksége lehet egy nyaralás, kirándulás alkalmával.

Konferenciaterem:
Vendéglátó egységeinkben lehetőség van üzleti, vagy magáncélú konferenciák lebonyolítására, pár tíz, vagy akár több száz fős létszámról legyen szó. Biztosítani tudnunk videó projektort, vetítő vásznat, hangosítást, internet hozzáférést, telefonvonalat. Emellett igény esetén a résztvevők teljes ellátását biztosítani tudjuk.

Program ajanló:
A Gyilkos-tó természetes völgyelzáródás által keletkezett, valószínűleg 1837 nyarán. Erdély - Gyilkos-tóA XIX. század negyvenes éveiben látott útleírások már említést tesznek a tóról, a magyar nyelvű leírásokban először Benkő Károly említi Verestó néven. Egy 1864-ből származó jegyzőkönyvi kivonat szerint Báró Orbán Balázs már gyilkos tavaként nevezi.
A néphagyomány szerint a téli időszakban befagyott tavon szekerekkel utat rövidítő erdőmunkások alatt szakadt be a tó jege, egy másik monda a hegyomlással hozza kapcsolatba a tó nevének eredetét, mely szerint a leomló két hegyfok közötti tágas réten éppen tanyázó juhnyáj az omlás folyamán teljes egészében odaveszett. Ahhoz, hogy a Gyilkos-tó név megmaradjon a köztudtaban, nagymértékben hozzájárult az is, hogy a tó déli oldalán található hegytömb, melynek az alsó része csúszott le, ősidők óta a Gyilkos-kő nevet viselte.
Körsétával körbejárható a tó, így nagyszerű lehetőség nyílik megcsodálni a tavat körülvevő élővilágot, a vízben konzerválódott fák maradványait, a kicsinyeit terelgető vadrucát, a tavat tápláló patakokat, a csónakkikötőt, a fenyőerdőket, a magasba emelkedő sziklabérceket, a pisztráng-tenyészetet.

Erdély - Békás-szorosBékás-szoros
az alpinisták paradicsoma. Itt található a Hagymás hegyvonulat legtöbb sziklamászó útvonala is, ezért nem ritka ha a sziklafalakon csüngő sziklamászókat látunk. A szűk völgy mindkét oldalán 300 méteres, függőleges sziklafalak merednek a magasba, szinte összecsukódnak a sétáló turista feje fölött., a lába előtt pedig a föntről aláhullott, háznagyságú sziklakolosszusok hevernek. A sziklafalak tövében ott robog a gyors vizű Békás-patak, amelynek alig van 50 métert meghaladó egyenes futása.

A Kis-Cohárd látványa akaratlanul is magára vonja a tó partjára érkező vendég figyelmét. A tóra néző csúcsa teljesen kopasz, tehát zavartalan kilátást nyújt. Keleti oldala, a szoros bejárata, szaggatott, hegyes bércekre tagolódik; a leomló törmelék kitölti a szakadékokat. A turistaútvonalat fehér háromszögben kék háromszög jelzés mutatja. A Kis-Cohárdról mesés panoráma nyílik: látható a hosszan elnyúló Gyilkos-tó, a környező magas bércek, távoli gerincvonulatok.

Erdély - Gyilkos-tó háttérben a Nagy-CohárddalA Nagy-Cohárd a tó északi része felett emelkedik, sötétzöld fenyves köpenyéből csak a fejebubja látszik ki. A csúcsán az égig érő fenyők eltakarják azt a körpanorámát, amit a Kis-Cohárdról megcsodálhattunk.

A környéken nagyon sok kolostor és egyéb turisztikai látványosság található, amely a Csalhó és Maroshévíz, de főleg a Piatra Neamt es Târgu Neamt közelében tekinthetők meg.
- A Nagyhagymás - Békási szoros Nemzeti Park
- Agapia, Văratec, Bistrita, Neamt si Tarcău kolostorok

Erdély - Lacu Rosu - Gyilkos-tó Hotel***& Étterem, a csapatVendégeink kedvük szerint kirándulhatnak az érintetlen környezet jelzett túraösvényein, a verőfényes fenyő-rengetegben. A kalandra vágyók felkészült túravezetők segítségével fedezhetik fel a vadregényes környezet minden zegét-zúgát.

Ha a Gyilkos-tónál jár, ne kerüljön el, és meglátja, haza sem ér, máris visszavágyik hozzánk! 
Hogyan tovább?
Megközelítés
A Gyilkos-tóhoz vasuton juthatunk el Gyergyószentmiklósig, majd onnan autóval: - Várad - Kolozsvár - Marosvásárhely - Régen - Marohévíz - Gyergyószentmiklós - Brassó - Sepsiszentgyörgy - Csíkszereda - Gyergyószentmiklós - Gyilkos-tó a DN12C útvonalon - Bákó - Piatra Neamt - Békás - Gyilkostó a DN15 útvonalon
 
Erdély, Románia

ERDÉLY: Erdély, a 46o30´ északi szélességi és a 24o30´ keleti hosszúsági kör metszéspontja körül, 300-310 kilométeres sugarú képzeletbeli kör belsejében terül el. Történelmi határai északon Bukovina, kelet - dél-keleten Moldva, ...

 

Gyilkos-tó

Idegen neve: Lacul Rosu
Ország: Erdély, Románia

...

 

AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ!

Aktív kikapcsolódás, 3 éjs
 
Európa Hotel*** és Restaurant szálláshely
A Robinex Kft. szerves részeként működő Európa komplexum a 2003-as esztendőben kezdte meg vendéglátóipari tevékenységét a Taverna étterem megnyitásával. A 2005-ös esztendő végén megnyitotta ...

Bungallók a Korona Kempingben szálláshely
Plitvicei tavak - ha kristálytiszta türkízkék tavakat, gyönyörû vízeséseket, tiszta mezõket és dús erdõket szeretne látni...Plitvicei tavak - ha kristálytiszta türkízkék tavakat, ...

Tivadari Diákszálló szálláshely
Tivadar (1946-tól ukránul Fedorove) magyar falu. Közigazgatásilag Péterfalva társközsége. A település a Tisza jobb partján terül el, 27 km-re fekszik Nagyszőlőstől, 11 km-re a tiszaújlaki ...

Repic Apartman szálláshely
Klek egy tengerparti település egy gyönyörű öbölben Split és Dubrovnik között. Ma itt kétszázan laknak, akik földműveléssel, halászattal és utóbbi években turizmussal foglalkoznak. ...

© Jogvédelem