Apartman Soric
Apartman Soric szálláshely
Ma már az Omisba tartó vendégek, utazók majdnem végig (Splitig van pálya) kényelmes autópályán utazhatnak és érkezhetnek meg Közép Dalmácia egyik legszebb részére az "Omisi ...

Utószezoni akciók Omisban - 6-ot fizet, 7 éjszakát van!
Utószezoni akciók Omisban - 6-ot fizet, 7 éjszakát van! szálláshely
Omisi irodánk fantasztikus utószezoni akciókkal várja vendégeinket apartmanjainkban. Íme 5 ok, amiért érdemes utószezonban is az Omisi Ríviérát választani. 1.) 6-ot fizet, 7 éjszakát ...

Veronika ház
Veronika ház szálláshely
Fiumétól délkeletre, meredek sziklák alatt fekszik. Területe rendkívül gazdag vizekben, művelhető földekben és jól védhető fennsíkokban. Területe már a bronzkorban és a vaskorban is lakott volt. A ...

Felvidék, Szlovákia - Gyügy - Gyügyi Gyógyfürdő ( Dudince)Felvidék, Szlovákia - Gyügy - Gyügyi Gyógyfürdő ( Dudince)Felvidék, Szlovákia - Gyügy - Gyügyi Gyógyfürdő ( Dudince)Felvidék, Szlovákia - Gyügy - Gyügyi Gyógyfürdő ( Dudince)Felvidék, Szlovákia - Gyügy - Gyügyi Gyógyfürdő ( Dudince)
Felvidék, Szlovákia - Gyügy - Gyügyi Gyógyfürdő ( Dudince)
Felvidék, Szlovákia - Gyügy - Gyügyi Gyógyfürdő ( Dudince)Felvidék, Szlovákia - Gyügy - Gyügyi Gyógyfürdő ( Dudince)Felvidék, Szlovákia - Gyügy - Gyügyi Gyógyfürdő ( Dudince)Felvidék, Szlovákia - Gyügy - Gyügyi Gyógyfürdő ( Dudince)Felvidék, Szlovákia - Gyügy - Gyügyi Gyógyfürdő ( Dudince)

Információ, szállásfoglalás
Típus: gyógyfürdő,
Cím: Felvidék, Szlovákia - Gyügy ( Dudince )
Telefon: +36-70-236-5582, 00-421-908-062527
Fax:
E-mail: E-mail a szállásnak - kattintson ide
Web: www.kupeledudince.sk/hu
Fizetőeszköz: készpénz, EUR,
 
Szolgáltatásaink

Szobák / apartman szolgáltatásai:

Közösen használható:
zuhanyzó/fürdőkád wellness szolgáltatások WC TV telefon szolárium szauna strand portaszolgálat parkoló mozgássérült-barát medence masszázs kozmetika kerékpárkölcsönzés játszóudvar, játszótér internet kapcsolat infraszauna hűtőszekrény füves kert fitness szolgáltatások étterem büfé buszparkoló bolt
Közelben nyújtott szolgáltatások, látnivalók: posta kávéház, eszpresszó cukrászda, fagyizó templom, emlékmű étterem, vendéglő élelmiszerbolt
 
Bemutatkozás
Üdvözöljük a szlovákiái Dudince-n, a Gyügyi Gyógyfürdőben!Szlovákia - Gyügyi Gyógyfürdő logo

Dudincei - gyügyi "LEG"-ek:


A LEGkisebb szlovák városkák egyikében található LEGfiatalabb fürdő egy fedél alatt örvendezteti meg látogatóit a LEGteljesebb szolgáltatásokkal, az egyedi összetételű víz gyógyhatásával, a LEGmelegebb éghajlattal, az év LEGkevesebb szeles és LEGtöbb napsütéses napjával, mivel Szlovákiában az összes fürdőhely közül ez a LEGdélibb fekvésű, ráadásul a LEGcsendesebb és LEGnyugodtabb fürdői környezettel is elbűvöli vendégeit.

Gyügyi (Dudince) GyógyfürdőA Gyügyi Gyógyfürdő ( Dudince) Közép-Szlovákia déli részén található 140 méter tengerszint feletti magasságban. Éghajlata az alföldi síkságok klímájának felel meg. Szlovákiában éves viszonylatban itt a legtöbb a napsütéses napok száma, ezért is kedvelt és keresett helye ez a pihenésnek és a feltöltődésnek. A gyógyfürdőt tudományos, hydrogeológiai és orvosi kutatások alapján építették ki.
A vulkáni eredetü források becslések szerint kb. százezer esztendősek.Az ókorban a római légió katonái is fürödtek a források vizében. Ebből az időből kb. 32 medence maradt fenn, melyek mint védett kultúrtörténeti emlékek a " Római Fürdő" elnevezést kapták.
A termálfürdő vize egy közös mélyen elhelyezett medencébe gyülik össze és az ezt ellátó üregekben fellelhető forrásokból származik. A fürdő vize a mélyben állandóan körforgást végez , felmelegszik, így hőmérséklete állandó.

Gyügyi (Dudince) Gyógyfürdő termál medenceA gyügyi gyógyvíz:

A gyügyi gyógyvíz kénhidrogénes, alkalikus, kénes, szénsavas, hidrogénkarbonátos, klóros, meszes összetételű. Továbbá olyan fontos ásványi nyomelemeket is tartalmaz, mint a magnézium, a fluór, a bróm, a bór, a kálium és a lítium.
A hypotóniás gyógyvíz hőmérséklete 28.5 ◦C, teljes ásványi anyag tartalma pedig 5 667 mg/l. Európában a gyügyi az egyetlen gyógyfürdő, ahol 6-10 mg /l kénhidrogénes és 1400-1800 mg/l széndioxid tartalmú a gyógyvíz. Páratlan a vízben található ásványi anyagok biológiai hatása is, mert ezek a bőrön keresztül gyorsan bejutnak az emberi szervezetbe.Európában hasonló összetételű gyógyvize csak a franciaországi Vichy-ben , valamint a Japánban található gyógyforrásoknak vannak A kénes tartalmú gyógyvíz elsősorban az ízületek sérült porcaira van jó hatással, a széndioxid viszont a szív- és érrendszert, az egész vérkeringést is védi és támogatja a kezelés alatt, ezért a betegek a gyógyvizet nagyon jól tolerálják. Ez az oka annak , hogy más gyógyfürdőkkel ellentétben a mozgásszervi megbetegedések gyógyításánál ez a gyógyvíz alacsonyabb hőmérsékleten használható. A gyógyvíz ásványianyag tartalma és a benne feloldott gázok ezen a források vizét a legértékesebb gyógyvizek közé emelik.

A gyügyi gyógyvízet ivókúrákra is használják.

Gyügyi (Dudince) Gyógyfürdő - doktorokAz ivókúra javallatai orvosi vizsgálatok és sokéves tapasztalok alapján a következők:
a hátgerinc, az ízületek, az ízületi lágyrészek, valamint az izmok krónikus degeneratív és gyulladásos megbetegedései
a mozgásszervek sérülés és mütét utáni állapotai
a hárgerinc veleszületett és szerzett megbetegedései
neurológiai megbetegedések ( a központi és perifériás idegrendszer gyulladás utáni és sérülést követő állapotai)
-szív- és érendszeri megbetegedések ( szívinfarktus, ischémiás szívbetegség, az erek megbetegedései, a szív és a szívbillentyűk reumatikus megbetegedései, magasvérnyomás, a perifériás erek műtét utáni állapotai)
ún. civilizációs megbetegedések ( pl. munkából eredő túlterhelés)
Sikeresen gyógyítják itt a Bechterev kórt és a reumatikus arthritist is.

Gyügyi (Dudince) Gyógyfürdő gyógykezelésekA gyógyfürdő:

A gyógyfürdő szakorvosai szakorvosi rendelőkkel és jól felszerelt laboratóriumi háttérrel
rendelkeznek. Az orvosok a szakrendeléseken a gyógyszeres kezelésre, valamint a diétás étrendre vonatkozóan is javaslatokat tesznek

Más szolgáltatásaink:

kozmetika, fodrászat, borbély, pedikűr, emléktárgyakat és drogériát árusító kisüzletek, biliárd, szauna.

Szállás lehetőségek:


A Rubin és a Smaragd Hotelekről részletesen a "Hotelek" menüben olvashatnak!

Kezelések:

Gyügyi (Dudince) Gyógyfürdő kezelésekA Dudincei - Gyügyi Fürdő Rt gyógymódjának alapja az ásványvíz, mely a többi megfelelő kezeléssel kiegészítve enyhíti a mozgásszervi betegségekben és szív-érrendszeri elégtelenségben szenvedő emberek panaszait. A különböző kezeléseket a felvételi vizsgálat során orvos ajánlja, a beteg egészségi állapotának és ott-tartózkodása típusának megfelelően. Az alapkezeléshez tartozik az ásványvizes kád- és medence-fürdő, torna a forgóvizes medencében, taposó-fürdő, masszírozás, ultrahang-, szolux-, inhalációs- és mágneses kezelés, paraffin-pakolás, infralámpa-kezelés, Oxymat, elektromos kezelés és egyéb.
Igényesebb klienseinknek magasabb színvonalú kezeléseket is ajánlunk, mint a gyöngyfürdőt adalékanyaggal, a száraz szénsavas fürdőt, az ún. SHIATSU japán masszázst, a talpmasszázst, a Transion Europe zsírredukciót, a lymphodrenázst, az egész test masszírozását, az akupunktúrát vagy a narancsbőr-ellenes masszázst.

Gyügyi (Dudince) GyógyfürdőNagyon fontos számunkra, fürdőnkben a vendégeink elégedettek legyenek, és hogy a felkínált szolgáltatások minőségileg kifogástalanok legyenek, ezért ajánlatainkat folyamatosan bővítjük. Újdonságaink közé tartozik a Relax centrum Eufória, amely a gyógykezelés kiegészítését szolgálja, valamint aktív pihenésre is lehetőséget kínálunk. Ennek alkotóelemei:
-modern fitness centrum
-száraz szauna
-gőz szauna
-forgóvíz
-szolárium
-francia masszázs.

Gyügyi (Dudince) Gyógyfürdő kezelésekTeljeskörű csontritkulást kezelő program

Szlovákiában ez az első olyan gyógyfürdő, amely a csontritkulás kezelésében teljeskörű szolgáltatást ajánl:
-diagnosztikus denzitometriai berendezéssel
-a mérési eredmények alapján felállított gyógymóddal
-rehabilitációs gyógymóddal
-természetes készítmények vásárlására nyújtott lehetőséggel
-az egészségi állapot 9 ill. 12 hónaponkénti felülvizsgálatával.Gyógykezelési lehetőségek:


Gyügyi (Dudince) Gyógyfürdő kezelések-kádfürdőzés vagy közös fürdő medencében
-gyógytorna egyénileg és csoportosan is
-hydroterápia ( pezsgőfürdő, skót masszázs stb.)
-elektroterápia ( hydrogalván, phyaction, diadynamikus kezelések)
-masszázsok: ( klaszikus, részleges, teljestest-, reflex- és vízalatti masszázsok)
továbbá: nyirokmasszázs, a talpmasszázs, akupunktúra, oxymat
kinezioterápia, balneoterápia, elektroterápia, mágnesterápia, oxygénterápia, úszás
A gyógykezelést szakorvosok, fyzioterapeuták és más egészségügyi szakdolgozók csoportja biztosítja.Reméljük az ajánlatunk elnyerte az ön tetszését is, legyen a vendégünk a Gyügyi Gyógyfürdőben!
 
Hogyan tovább?
Megközelítés
Gyügy autóval és autóbusszal közvetlenül elérhető, legközelebbi vasútállomás Zólyomban (Zvolen) vagy Léván található. Repülővel Pozsonyból, Bécsből és Budapestről közelíthető meg, a repülőtérről a gyógyfürdőbe autóbusszal szállítjuk a látogatókat térítés ellenében.
 
Felvidék, Szlovákia

SZLOVÁKIA: A korábban Csehszlovákia részét képező ország 1989 után nyerte el önállóságát. Nemcsak Pozsony, hanem a Magas-Tátra vonulatai, valamint a hagyományokat és természeti értékeket oly hűen megőrző falvak is vonzzák a turistákat. A Meciar rendszer ...

 

Gyügy

Idegen neve: Dudince
Ország: Felvidék, Szlovákia

Gyűgy/Dudince: Gyűgy várost Közép-Szlovákia délnyugati részén, a Korponai fennsík lábánál, 140 méter ...

 
Apartman Ivanka szálláshely
Ma már az Omisba tartó vendégek, utazók majdnem végig (Splitig van pálya) kényelmes autópályán utazhatnak és érkezhetnek meg Közép Dalmácia egyik legszebb részére az "Omisi ...

Apartments Arquus szálláshely
Salou a Costa Dorada híres üdülőhelye, egy 13 kilométer partvonal mentén, hatalmas homokos strandjai, kicsi öblei és sétányai teszik a régió turisztikai központjává. és Barcelonától 108 ...

Savo Apartman szálláshely
Szeretettel várjuk Önt és családját Montenegróban egy felejthetettlen nyaralásra és szeretnénk meggyőzni arról, hogy az egzotikus tájaknak nem mindig kell távoliaknak és hozzáférhetetleneknek ...

Kassay Fogadó szálláshely
Csíkszépvíz a Hargita keleti lábától 10 km-re található település több évszázados gyökerekkel és hagyományokkal. A legenda szerint, amikor Szent László e földön ...

© Jogvédelem