Robinson ház a Brac szigeten
Robinson ház a Brac szigeten szálláshely
Sehol a Brac-szigeten nincs annyi hajó a családok birtokában mint Sumartin-ban. Sumartintól nem messze, a XVII. században két család telepedett le és létrehozott egy kis települést, Rasotica-t az azonos nevű öböl ...

Papadakis Apartmanok
Papadakis Apartmanok szálláshely
KRÉTA: …a sziget, ahova megérkezni is boldogság, melynek partjainál már a landolás is a nagyságára utal, akár a partvonalról berepülve érkezik a látogató a sziget Keleti-oldalába, ...

Rose Panzió
Rose Panzió szálláshely
Csíkszeredától 3 km-re északkeletre a Középcsíki-medence keleti peremén, az Aracs és Nyír patakok völgyében fekszik. A falu a hagyomány szerint arról kapta a nevét, hogy három Pál ...

Horvátország - Trpanj (Peljesac) - Apartmans Katić Horvátország - Trpanj (Peljesac) - Apartmans Katić Horvátország - Trpanj (Peljesac) - Apartmans Katić Horvátország - Trpanj (Peljesac) - Apartmans Katić Horvátország - Trpanj (Peljesac) - Apartmans Katić
Horvátország - Trpanj (Peljesac) - Apartmans Katić
Horvátország - Trpanj (Peljesac) - Apartmans Katić Horvátország - Trpanj (Peljesac) - Apartmans Katić Horvátország - Trpanj (Peljesac) - Apartmans Katić Horvátország - Trpanj (Peljesac) - Apartmans Katić Horvátország - Trpanj (Peljesac) - Apartmans Katić

Információ, szállásfoglalás
Típus: étterem, apartman,
Cím: Horvátország - Trpanj (Peljesac)
Trpanj, Ulica Kralja Tomislava 13.
Telefon: +36-70-236-5582
Fax:
E-mail: E-mail a szállásnak - kattintson ide
Web:
Fizetőeszköz: készpénz, horvát kuna, EUR, átutalás,
 
Szolgáltatásaink

Szobák / apartman szolgáltatásai:
WC TV terasz légkondi konyha hűtőszekrény étkezősarok

Közösen használható:
zárt parkoló portaszolgálat parkoló étterem bolt
Közelben nyújtott szolgáltatások, látnivalók:
 
Bemutatkozás

Rolex DateJust-Ladies Replica Panerai Luminor GMT Replica watch Panerai Mare Nostrum Replica Breitling Bentley Tourbillon Replica

Üdvözöljük Horvátországban a szinte háborítatlan Pelješacon, Trpanjban a Katic Apartmanokban !

Horvátország - Trpanj

Pelješacon nincsen nagyobb ipari üzem, sem pedig egyéb környezetszennyező létesítmény, és a trpanji kikötőben sem kötnek ki nagy hajók, amelyek káros anyagokat bocsáthatnának ki, ezért Trpnja környéke ekológiailag nagyon tiszta.


Trpanjban és környékén nagyon sok különböző típusú strand található, amelyek minden korosztály igényeit kielégítik. Vannak itt kavicsos, sziklás, valamint betonozott strandok. Mindegyik strandot fenyőerdők veszik körül és a legtöbb strandon árnyékos helyek is találhatók. Kérjük tekintse meg a strandok fotógalériáját. A gyermekes családok fürdőzéséhez különösen alkalmas a nagy kiterjedésű és a fenyők árnyékát kínáló Luka strand, amelynek sekély vizében a kicsik élvezettel pancsolhatnak.

A strandon kávézó található, ahol a vendégek egész nap felfrissülést nyerhetnek. Érdemes kiemelni, hogy a trpanj-i strandokat mindennap takarítják. A legkisebbek számára a fenyőerdőben park áll rendelkezésre különféle játékokkal.

Apartmans Katic:Horvátország - Trpanj - Apartmans Katic
A Katić apartmanok Trpanj központjában, a főutcán, a posta mellett találhatók. A Katić apartmanházban tíz különböző nagyságú apartman van.

Apartmanjaink berendezésekor arra törekedtünk, hogy az Önök nyaralását még szebbé és kényelmesebbé tegyük!
Ebben segít nekünk az a harmincéves családi tapasztalat, amelyet a turizmusban szereztünk.

Apartmanjaink egész évben várják Önöket!

Minden apartman egy hálószobából, nappaliból, fürdőszobából és előszobából áll. A nappali együtt van a konyhával és az étkezővel. Minden egyes apartmanhoz egy 10 m2-es terasz tartozik, asztallal és székekkel. A konyha minden főzéshez szükséges eszközzel fel van szerelve.
A nagyobb apartmanok nappalijában 2 pótágy is található, amelyek vendégek fogadása esetén kihajthatók és szabadon használhatók.

A nappali szobákban műholdas vételi lehetőséggel felszerelt televizió, telefon és légkondicionáló található. A legutolsó felújítás 2003-ban történt, amikor teljesen új bútorok és felszerelések kerültek az apartmanokba, amelyek mindenben megfelelnek a korszerű követelményeknek és a mai kor embere elvárásainak.
A saját gépkocsival érkező vendégeink számára a Katić apartmanház szomszédságában ingyenes, biztonságos parkolási lehetőséget biztosítunk.

2013-as áraink:
A ház különleges adotságai miatt egyedi, igen kedvező áraink vannak és ez nagyban függ a vendégek számától,
kérjen e-mailben árajánlatot az info@kulfoldiszallasok.hu  email címen.

FIGYELEM!
Árainkat EUR/ap./éj.-ben adjuk meg, konkrét érdeklődés (rendelés) esetén az EUR-s árakat napi eladási árfolyamon + 2.00,-Ft/EUR áron váltjuk forintra.
Az üzemeltető fenntartja a jogot az árváltoztatásra a Forint-EUR ingadozás miatt!

Vendégeink kedvezményeket élveznek a búváriskolában és vásárlásaik során jó néhány boltban is!

Az üzletemberek és azok számára, akik nyaralásuk idején nem szeretnének elszakadni a világtól, lehetőséget teremtettünk az internet használatára. A használat kedvezményes óradíjakkal történik, amelyek megegyeznek az internet kávézó díjaival.

Apartmanunkban saját boltot üzemeltetünk, ahol megvásárolható minden, amire a kellemes pihenéshez szükség lehet: az élelmiszerektől kezdve az üdítőitalokon, kozmetikumokon, játékokon át az ajándéktárgyakig, valamint képeslapokig. A pékségből mindennap friss kenyeret, bureket és sokféle pékárút szállítunk boltunkba, amely reggel 6 órától este 10 óráig tart nyitva.

Recepciónkon minden szükséges információt és útmutatást megkaphatnak arról, hogyan töltsék minél kellemesebben nyaralásukat a Katić apartmanban és Trpanjban. Bátran forduljanak tanácsért recepciósainkhoz, és abban az esetben is, ha pót takaróra, etetőszékre vagy egyéb hasonló dologra van szükségük. Itt jelentkezhetnek a következő napokra meghirdetett kirándulásokra is. Egynapos kirándulásaink célpontjai többek között Medjugorje, Korčula és Dubrovnik. A kirándulásokra saját mikrobuszunkkal és idegenvezetőnkkel visszük vendégeinket, a program magába foglalja az étteremben elfogyasztott ebédet is. A kirándulásokkal kapcsolatos egyéb információkért kérjük forduljon hozzánk bizalommal e-mailben vagy telefonon.

Még Trpanjról:
Az apartman épületében a következő szolgáltatásokat kínáljuk Önöknek: autó-, kerékpár- és robogókölcsönzés, valamint pénzváltás. Kirándulásokat szervezünk magán a Pelješacon is. A Sveti Ilija (Szent Illés)-csúcsról gyönyörű kilátás nyílik a környező szigetekre és a szárazföldre. A csúcs tenger feletti magassága 961 méter. Ez a hely igazi paradicsom a hegymászóknak és a kirándulni szeretőknek. A Pelješacon különböző érdekes állatfajok találhatók, többek között mufflon és sakál.

Vendégeink sokféle ajándéktárgyat vihetnek haza tőlünk: bort, olivaolajat, zsályamézet, levendulaolajat, valamint sok más szép ajándékot, amelyek mind-mind a Trpanjban eltöltött kellemes nyaralásra emlékeztetnek.

Sok sportklub csapata jár vissza évről-évre Trpanjba, hogy ott készüljön fel soros versenyeire. Itt vannak például a mi hűségesen karatézóink. Eredményes felkészülésükben a futballpálya mellett segíti őket a több száz lépcsőfokból álló Sveti Roko (Szent Rókus) – lépcső is, valamint a népszerű nevén csak a „tenger körüli”-nek nevezett ösvény. Végigsétálni ezen az ösvényen mindenképpen olyasfajta élmény, amit nem szabad kihagyni. A sétány több kilométer hosszú, és a tenger partján, egy fenyőerdő mellett vezet. A séta alatt az ember élvezheti azt a csodálatos kilátást, ami Trpanj kis szurdokaira és tengerpartjaira, valamint a szárazföldre és távolabb Hvar szigetére nyílik, és a beszippanthatja a fenyők illatát. A hangulathoz hozzájárul még a kabócák ciripelése is!

Horvátország - Trpanj

Trpanjban ezen kívül nagyszámú étterem, kávézó és éjszakai klub található.

Elkülönített nudista strand is van az üdülőhelyen.

Azok számára, akik szeretik a búvárkodást, búváriskola működik Trpanj-ban, ahol vendégeink különleges kedvezményt élvezhetnek.

Azok számára, akik reumával vagy hasonló panaszokkal küszködnek, itt van a Blace szurdok, a maga gyógyító iszapjával. Ezt a gyógyító szert természetesen egészséges emberek is használhatják, hogy jobb fizikai kondícióba kerüljenek és megőrizzék egészségüket. A szurdokban több rétegben gyógyító iszap található.

A Zágrábi Egyetem Orvostudományi Karának Fizikális Gyógyászati- és Rehabilitációs Intézetében, a Szarajevói Élettani Intézetben, valamint külföldi intézetekben végzett kutatások nyomán arra az eredményre jutottak, hogy a különböző reumás megbetegedések és a női nemi szervek megbetegedéseinek gyógyításában ez az iszap eredményesebben alkalmazható, mint más, már ismert Adriai-tengeri gyógyüdülők iszapjai.

A trpanji iszap olyan mechanikai és kémiai tulajdonságokkal rendelkezik, melyek a gyógyító iszapok, az ún. peloidok csoportjába sorolják. A több mint 22 ezer tonna antracitszínű, kén-hidrogén illatú iszap a szakértők véleménye szerint sok száz évre elegendő. Az iszap egy szép és nyugodt szurdokban található, ahol a tenger mindig békés és soha nincsenek hullámok. A Blace szurdok egy olyan hely, amely a gyógyításon, a rekreáción és rehabilitáción túl is pozitívan hat az emberi szervezetre.

Mindezek miatt szívesen mondjuk erről a helyről, hogy itt a természet – megmaradt igazi természetnek!
 

 
Hogyan tovább?
Megközelítés
 
Horvátország

HORVÁTORSZÁG: Horvátország partvonalai és szigetei a Földközi-tenger legszebb részei közé tartoznak. Ezzel sok látogató tisztában van, és élvezi a kristálytiszta tengert, a csodálatos öblöket és a barátságos kiszolgálást. Az itt élő ...

 

Trpanj (Peljesac)

Idegen neve: Trpanj (Peljesac)
Ország: Horvátország

...

 
Gabriella Vendégház szálláshely
Felkínáljuk azt a lehetőséget, hogy megismerhessék környékünk nevezetességeit természet adta ritkaságait, a csodálatos Erdély mesés tájait. Vendégfogadó tevékenységünk ...

Sopárkút Panzió szálláshely
A fürdőtelep a Nagy-Homoród és a Fürdő-patak völgyében fekszik, 740-760 magasságban, Hargita megyében, Székelyudvarhelytõl 14 km-re, Csí­kszeredától 31 km-re, HOMORÓDFÜRDÕN (750m tengerszint ...

Apartman Dolly szálláshely
CRIKVENICA: A horvát tengerpart egyik legszebb részén helyezkedik el, mely 110 éves túrisztikai tradicióval rendelkezik. Crikvenicát tengerparti sétány köti ossze Drámályal és Szelcével. ...

Heliotopos Apartmanház szálláshely
A Peloponnészosz félsziget Görögország műemlékekben egyik leggazdagabb területe. A félsziget tagolt partvidékének remek strandjai és természeti szépségekben bővelkedő tájai kellemes nyaralást ...

© Jogvédelem