Atlantis Apartmanház
Atlantis  Apartmanház  szálláshely
Szinte mindenki hallott már valamilyen vonatkozásban Paraliáról. Ha egy mondattal szeretnénk jellemezni a helyet, hívhatnánk Görögország Siófokának is. Piéria tartományban megtalálható a ...

Hotel*** Lovran
Hotel*** Lovran  szálláshely
Az Opatijától alig 5 km-re, Rijekától pedig 17 km-re levő Lovran a Kvarner-öböl északi részén, a látványos és exkluzív Opatijai riviérán található. A városka már a ...

Ráti Diákszállás
Ráti Diákszállás szálláshely
Rát (or. 0B>2FK) két, egykor önálló település egyesüléséből jött létre. A település Ungvártól 12 kilométerre délnyugati irányban található. A ...

Horvátország - Seget Vranjica - Nena ApartmanokHorvátország - Seget Vranjica - Nena ApartmanokHorvátország - Seget Vranjica - Nena ApartmanokHorvátország - Seget Vranjica - Nena ApartmanokHorvátország - Seget Vranjica - Nena Apartmanok
Horvátország - Seget Vranjica - Nena Apartmanok
Horvátország - Seget Vranjica - Nena ApartmanokHorvátország - Seget Vranjica - Nena ApartmanokHorvátország - Seget Vranjica - Nena ApartmanokHorvátország - Seget Vranjica - Nena ApartmanokHorvátország - Seget Vranjica - Nena Apartmanok

Információ, szállásfoglalás
Típus: apartman,
Cím: Horvátország - Seget Vranjica
Ulica Kralja Zvonimira 16, Seget Vranjica
Telefon: +36-70-236-5582
Fax:
E-mail: E-mail a szállásnak - kattintson ide
Web:
Fizetőeszköz: készpénz, EUR, átutalás,
 
Szolgáltatásaink

Szobák / apartman szolgáltatásai:
zuhanyzó/fürdőkád WC TV tűzhely terasz mikrohullámú süto internet csatlakozás hűtőszekrény étkezősarok erkély

Közösen használható:
zárt parkoló udvari  tűzhely
Közelben nyújtott szolgáltatások, látnivalók: cukrászda, fagyizó templom, emlékmű étterem, vendéglő élelmiszerbolt vízpart
 
Bemutatkozás

Üdvözöljük Horvátországban a Trogir melletti Seget Vranjicán a Nena Apartmanokban!

Seget Vranjica egy gyönyörű fekvésű, Trogir közelében található dalmát falut. A falu a Vranjica-fok félszigetére települt, a házak egy része délre, a Šašina-öböl körül fekvőek pedig nyugatra néznek. Több irányból is feltűnik a domboldali falu utcáinak lépcsős jellege, e fajta elrendezés szerint alakították ki Vranjica-ban Dalmácia egyik legszebb kempingjét, a Belvedere-t is.

Horvátország - Seget Vranjica - Nena Apartmanok, kilátás
Nena Apartmanok:
Minden apartmanunkban van műholdas TV, és a szobák légkondicionáltak. A műholdas programok kiválasztásakor ügyeltünk arra, hogy Európa különböző országaiból érkező vendégeink kedvükre válogathassanak (Sat, RAI Uno, Duna, Eurosport stb.). Valamennyi apartmanban vezeték nélküli (wifi) internethozzáférés is biztosított. Az egyes apartmanok nyújtotta kényelem mellett közös helyiségeink is vannak, valamint kert, melyet minden vendégünk használhat.
Kerti grillező is a rendelkezésükre áll, ahol roston sült ételeket készíthetnek, ezen kívül van egy borozó padokkal, asztallal, ahol a vendégek a késő esti órákat is együtt tölthetik.
Ez kissé távolabb van a háztól, hogy a többi vendég nyugalmát ne zavarja.

Horvátország - Seget Vranjica - Nena Apartmanok, panoráma

Mindegyik apartmanban megtalálják az egyes helyiségek alaprajzát külön-külön. A tűzhelynek mindenhol van sütője is, kivéve az Ap 6-ot (Valentino). A nagyobb apartmanokban (mint a Bungalo és a Comfort) van mikrohullámú sütő is.Apartmani Seget Vranjica .
Az apartmanok mindegyikében van kávéfőző, s a közös helyiségekben találnak további konyhaeszközöket is, pl. mixert, szeletelőgépet. A nagyobb apartmanokban (mint a Bungalo és a Comfort) mosogatógép is van.
Az erkélyeken és a teraszokon árnyékolók, ill. napernyők vannak, melyek megvédik Önöket a tűző napsugaraktól, miközben a kerti széken vagy napozóágyon pihennek.

A1 - Apartmán Bungalo:
(2x2+2) - földszint - 65 m2 + 30 m2 terasz + 100 m2 kert + parkolas 2 auto

Két hálószobából áll , konyha ebédlővel, fürdőszoba zuhanyzókabinnal és WC-vel. Az apartman a háztól különálló földszintes épületben van, 30 m2-es tengerre néző terasza és körülbelül ugyanakkora virágoskertje van, melyet csak az apartman lakói használhatnak.
A teraszon kivi- és szőlőlugas természetes hűvösében pihenhetnek a kerti ülő és fekvő bútorokon. A konyha gazdagon felszerelt: a hagyományos konyhai eszközökön kívül van mikrohullámú sütő, kávéfőző és mosogatógép.
Ennek az apartmannak külön bejárata van az utcáról, és a lakóinak nem kell alkalmazkodniuk a többi apartman vendégeihez. Az apartman olyan vendégek számára előnyös, akik önállóak szeretnek lenni, külön tengerre néző teraszra és virágoskertre vágynak. Az apartman légkondicionált, SAT tévével felszerelt. Saját garázs tartozik hozzá.

A2 - Apartmán Comfort:
1. emelet - 55 m2 (2x2+2)

Két hálószoba, konyha ebédlővel, fürdőszoba zuhanyzókabinnal, WC-vel és bidével. Az ebédlőből nyíló terasz 10 m2, a tengerre néző hálószobákból nyíló erkély pedig 9 m2. A nagy terasz két oldaláról nyílik kilátás a tengerre. Amennyiben szükség van pótágyra, az ebédlőben levő ülőgarnitúrát szétnyitható két személyes franciaággyá. Ez az apartman több gyermekes családok számára is megfelel (kettőtől négy gyermekig), két gyerek az ebédlőben aludhat. A konyha gazdagon felszerelt, a szokásos konyhai eszközök és edények mellett van benne mikrohullámú sütő, kávéfőző és mosogatógép.
Az apartman légkondicionált, SAT-tévés.

Horvátország - Seget Vranjica - Nena Apartmanok, Sweet Apartman

A3 - Apartmán Sweet:
1. emelet - 35 m2 - (2x2 +1)

Két hálószoba, ebédlő konyhával, fürdőszoba zuhanyzókabinnal és WC-vel, valamint 10 m2-es tengerre néző terasz. Ez az apartman funkcionálisan úgy van kialakítva, hogy megfelel egy kétgyermekes családnak vagy két családnak gyerekek nélkül. A két hálószoba teljesen szeparált, közöttük van a konyha az ebédlővel, és onnan nyílik a fürdőszoba.
A konyhában a szokásos konyhai eszközök és edények mellett van mikrohullámú sütő, kávéfőző és mosogatógép. Az apartman légkondicionált, SAT-tévés.

A4 - Apartmán Family:
2. emelet - 25 m2 (2+2)

Két különálló hálószobából áll, kis konyhából, fürdőszobából zuhanyzókabinnal és WC-vel, a 12 m2-es terasz a tengerre néz. Apartman egy vagy kétgyermekes család számára ideális. A felnőtteknek külön hálószobájuk van, míg a gyerekeknek a konyha melletti kisszobában van az ágyuk. A fürdőszoba a konyhából nyílik.
A konyhában van mosogató, tűzhely sütővel, hűtőszekrény kis mélyhűtővel, valamint a szokásos edények és eszközök. Az apartmanban ugyancsak van mikrohullámú sütő és kávéfőző. Az apartman légkondicionált, SAT-tévés.

A5 - Apartmán Panoramic:
2. emelet - 45 m2 (2x2+1)

Két hálószobából áll, konyhából ebédlővel, fürdőszobából zuhanyzókabinnal és WC-vel, tengerre néző panorámás erkély (7 m2) tartozik hozzá. A konyhában van tűzhely sütővel, nagy hűtőszekrény mélyhűtővel, valamint mikrohullámú sütő és kávéfőző. Az apartman légkondicionált, SAT-tévés.

Horvátország - Seget Vranjica - Nena Apartmanok Apartman Family Stúdió
A6 - Apartmán Family-studio:
2. emelet - 25 m2 (2+1)

Egy hálószobából áll, fürdőszobából zuhanyzókabinnal és WC-vel, teakonyhából, melyben kétlapos villanytűzhely van sütő nélkül, hűtőszekrény és mosogató. A konyhában a szokásos eszközökön kívül van mikrohullámú sütő és kávéfőző. A hálószobából nyílik a 6 m2-es erkély, melynek egyik oldala a tengerre néz. Az apartman légkondicionált, SAT-tévés.

2014-es áraink:
A ház különleges adottságai miatt egyedi, igen kedvező áraink vannak és ez nagyban függ a vendégek számától, kérjen e-mailben árajánlatot az info@kulfoldiszallasok.hu  email címen.
FIGYELEM!
Árainkat EUR/ap./éj.-ben adjuk meg, konkrét érdeklődés (rendelés) esetén az EUR-s árakat napi eladási árfolyamon + 2.00,-Ft/EUR áron váltjuk forintra.

Az üzemeltető fenntartja a jogot az árváltoztatásra a Forint-EUR ingadozás miatt!

 

Még Seget Vranjicáról..
Nagyobb strandok a település két szélén várják a strandolókat: a keleti oldalon a Belvedere Kemping strandja áll rendelkezésre.
A kemping strandján az eredetileg sziklás partot lépcsős kialakítású betonteraszokkal fedték be, több helyen kavicsos, aprókavicsos bejárókat kiépítve.
A nyugati oldalon, a Šašina-öböl körül három helyen is strandokat alakítottak ki, apró kaviccsal töltve fel a partot.
A legnagyobb itteni strand a kikötő északi oldala mellett található pálmafás Bučevica strand. A falu két vége között, a félsziget karéján is találunk apróbb strandokat, de itt a part több helyen nehezen megközelíthető a közvetlenül a partra épült apartmanok, házak miatt.

 

Horvátország - Seget Vranjica strand

 

 
Hogyan tovább?
Megközelítés
 
Horvátország

HORVÁTORSZÁG: Horvátország partvonalai és szigetei a Földközi-tenger legszebb részei közé tartoznak. Ezzel sok látogató tisztában van, és élvezi a kristálytiszta tengert, a csodálatos öblöket és a barátságos kiszolgálást. Az itt élő ...

 

Seget Vranjica

Idegen neve: Seget Vranjica
Ország: Horvátország

Seget Vranjica egy kis üdülőfalu mely egy félszigeten található, 4km-re Trogir városától. Seget Vranjica ...

 
Polydor Apartmanház szálláshely
A Peloponnészosz félsziget Görögország műemlékekben egyik leggazdagabb területe. A félsziget tagolt partvidékének remek strandjai és természeti szépségekben bővelkedő tájai kellemes nyaralást ...

Medici Apartman szálláshely
A közép-dalmáciai Omis a Split és Makarska közötti partszakaszon található, egyes részei pedig benyúlnak a Cetina hegyi folyócska vadregényes kanyonjába.A folyó kristálytiszta vize itt éri el ...

Apartman Villa Flamengo szálláshely
Omis a Horvátországba érkező utazók egyik legkedveltebb,legkeresettebb úticélja. Az egykori kalóz fellegvár ma már inkább turizmusával, gyönyörű fekvésével, folyójával (Cetina) mely ...

Apartman Crnac A szálláshely
Malinksa a malomról kapta a nevét. Történelme egészen a XV. századig nyúlik vissza. Eredetileg egy kis halászfalu volt. best replica watches A XVIII. században Krk sziget legnagyobb kikötője volt Malinska, majd a XX. ...

© Jogvédelem